Mijn dagboek

   
 
Zaterdag 13 augustus  2005

Weer wordt ik 's morgens vroeg wakker gemaakt door mama, die bezorgd kijkt. Laat me nou toch eens uitslapen!!! Denk ik lekker een gat in de dag te kunnen slapen, omdat papa en mama aan het nachtbraken zijn geweest, hangen ze weer om acht uur in mijn wieg. En nog steeds allemaal rozen. Dit wakker zijn heeft wel een groot voordeel: ETEN!!!!
Na het eten gaan we lekker naar buiten. Het is echt heel lekker hier, al heb ik geen idee waar we zijn. Ik hoor iets ruisen en dat klinkt echt goed. Als papa en mama mij nou maar eens begrepen, dan kon ik vragen wat het was. Oh, volgens mama is het de zee. Nou, ik mag de zee wel, die hoop ik vaker tegen te komen. Nee he, het is toch niet waar! Papa en mama gaan alweer koffie drinken, dat geloof je toch niet. Jullie zouden eens moeten weten hoe vaak ik het woord koffie hoor. Dat moet echt wel lekker spul zijn, alleen krijg ik het nooit.
He, de oma's zijn er ook en de tantes en nog meer tantes, wat een gezelligheid! En weer krijg ik van oma een fles. Die oma's meot ik goed in de gaten houden, die doen gewoon elke keer precies wat ik wil...
Na een tijdje laat iedereen ons alleen en nemen papa en mama me weer mee naar die ruimte met die belachelijke rozen. Wat wel leuk is: ik mag met mama in bad. Echt een heel groot bad, veel groter dan mijn eigen bad en ook groter dan het bad van papa en mama. Oeps, pas op mama! Het water maakt herrie en er komen allemaal bubbels in het water. Help! Laat me eruit. Wat is dit voor een krankzinnig bad??? En mama maar lachen. Moet ik dit leuk vinden soms. PAPPAAAAAAA HELLUP!!!! Gelukkig heb ik een wijs vader, die mij komt redden, ben benieuwd of we mama ooit nog terug zien...
Ja hoor, als ik aangekleed ben, komt mama ook uit bad en mag ik eindelijk weer eens bij haar eten, gelukkig is ze veilig ui thet bad gekomen!


lees meer

 
Wil je me mailen? Klik dan hier